Opleidingen


aromatherapie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Opleidingen
CIVAS Opleidingen
Civas is dť specialist in schriftelijk onderwijs op het gebied van eigen groei, alternatieve geneeswijzen, counseling, coaching, psychologie en pedagogiek.
http://www.civas.nl/

Aromatherapieschool
Aromatherapieschool
http://www.aromatherapieschool.nl/

Mediator
Opleidingen aromatherapie en producten voor aromatherapie
http://www.mediator-aromatherapie.nl/

Opleidingen aromatherapie
Opleidingen aromatherapie
http://www.aromatherapeute.be/

Sonnevelt Opleidingen
Voetreflexzonemassage voetreflexzonetherapeut dť praktische vorm van natuurlijk genezen. blijf u verbazen over de eenvoud ťn de effectiviteit van deze eeuwenoude vorm van natuurlijk genezen. met voetreflexzonemassage kunt u vanaf de eerste lesdag al iets betekenen voor de mensen in uw privť- of werkomgeving. op een laagdrempelige wijze begeleidt u cliŽnten, letterlijk stap voor stap, naar een betere gezondheid. verbeter uw deugdelijkheid van leven met voetzonereflexmassage voor uzelf en anderen. met de start van een eigen massagepraktijk creŽert u een eigen bron van inkomen. de studie voetreflexzonetherapie van sonnevelt opleidingen is erkend door de beroepsverenigingen fagt , vnt en lvng.
http://www.voetreflex.nl/

Vakopleidinge Aromatherapie
Stichting ter bevordering van aromatherapie organiseert samen met aoc helicon opleidingen, de driejarige vakopleiding aromatherapie op mbo niveau met ministeriŽle erkenning. deze bol studie omvat per jaar: 27 lesdagen, 4 vrije ruimte dagen en 7 verplichte stagedagen.
http://www.sba-aromatherapie.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy